Jump to content
  • 0
pconkie

Issues with Assignments?

Question

This is the third member of staff to report an issue with assignments to me today. Is there a known issue?

Untitled.thumb.png.5769a5106de78456783d5f876cfd7879.png

Also several students saying they can not see assignments set.

Thanks Paul

 

Edited by pconkie

Share this post


Link to post
Share on other sites

17 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

As a follow up i've been to see one of these members of staff

1. Refreshing frog does not solve the issue

2. Full log off and on does not solve the issue

3. When you click on the green circle the loading/spinning frog head appears and does not disappear unless you click elsewhere to close the assignment list

4. On my machine which seems to work the following runs when the green circle is clicked:

   myfrog.js

  myfrog.css

  analytics/set 

  getReportData

 

getReportData seems to be the one that contains the details of my current assignments.

On the machine that doesn't work only the first 3 run, getReportData is not called.

5. Confirmed that it affects student and we as staff profiles.

6. The assignments do exist in Markbook and I can open them etc, everything looks ok as far as the data used to create them.

Seems like a bug to me, but i'm not sure what those affected have in common.

Edited by pconkie

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Just an update to this issue which Connor has diligently been trying to replicate.

I have now had reports of over 50 users affected from all 3 of the main profile types.

I have now been able to replicate the issue with my own account! Here is what I have tried:

Chrome unknown version on Windows 10 unknown version (my school office pc) - Works correctly

Chrome unknown version on Windows 7 toshiba laptop unknown version - Does not work

Chrome 76.0.3809.132 64bit on Windows 10 Home 1903  - Works correctly *

Edge 44.18362.267.0 on Windows 10 Home 1903 (same pc as above) - Does not work - see video 6 *

Firefox 69.0 64bit on Windows 10 Home 1903 (same pc as above) - Does not work *

iPhone 10Xs 12.4.0 web safari - Does not work

iPhone 10Xs 12.4.1 web safari (same phone as above now latest) - Does not work *

iPhone 10Xs 12.4.1 chrome (same phone as above now latest) - Does not work *

iPhone 10Xs 12.4.1 MyFrog native app (same phone as above now latest) - Works correctly *

iPad Air 12.3.1 web safari - Does not work

iPad Air 12.3.1 Chrome (latest) - Does not work

iMac OSX El Capitan 10.11.6 Chrome 76.0.3809.132 64bit - Works correctly - see video 1 *

iMac OSX El Capitan 10.11.6 Safari  11.1.2 - does not work - see video 2 *

iPhone 8 12.8.2 web safari - does not work - see video iphone1

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

iPad Air 12.4.1 web safari (latest) - Does not work *

iPad Air 12.4.1 Chrome (latest) - Does not work *

iPhone 8 12.4.2 web safari - does not work *

Kindle HD Fire Silk Browser - Works correctly!!

 

* - OS/platform and browser all patched and up to date with latest versions.

Edited by pconkie

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hopefully this will be the really useful stuff for the developers....

video 1 and 2 iMac OSX El Capitan 10.11.6

Chrome 76.0.3809.132 64bit

Safari  11.1.2

 

 

Edited by pconkie

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

video 3 iMac OSX El Capitan 10.11.6 Safari  11.1.2 with web inspector open - visible exceptions thrown in console....

and video 5 - as above but with breakpoints set (also in case anyone is going to suggest that using css to hide the new messages app icon is the cause, i removed that styling from this point on)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

That's some testing!! 😊

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Doesn't work on my iPhone 7!!  

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
3 hours ago, ADT said:

Doesn't work on my iPhone 7!!  

So its not just me then!  Haven't you had loads of kids come and say they "can't" access their assignments?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
4 hours ago, pconkie said:

So its not just me then!  Haven't you had loads of kids come and say they "can't" access their assignments?

We only let most of the kids in on Wednesday......  no ones harsh enough to set work yet!!!! 😉

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Here is the console error and the exception breakpoint stops from the relevant videos.

Hopefully a fix can be issued as soon as possible.

Capture.thumb.PNG.13e9db7528683c7623a7250113a66804.PNG

1.thumb.png.14aa6176b6cdac53c73e81d98a61e466.png

2.thumb.png.dcf20b6118fa1444922c4bbfa111a494.png

3.thumb.png.f11ff537b79dd1dbd550c6f884256ce6.png

4.thumb.png.3e5719eb5ecccbabe0247e8b18418874.png

5.thumb.png.b14e971b55c2a76013d9202c2999108d.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hi folks,

We're obviously aware of this and Tracy will no doubt be in touch before I get a chance to let you know when the hotfix will be pushed out to your platforms.   We know this is not ideal and we'll get things back to normal as soon as possible.

Graham

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Is it only assignments with attachments? Or sites with attachments? I set HW earlier without any attachments, or without a site linked, and it went through fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 hour ago, gbligh said:

Is it only assignments with attachments? Or sites with attachments? I set HW earlier without any attachments, or without a site linked, and it went through fine.

I think there are two separate issues then: personally I’ve had no problems setting assignments nor have I had anyone else here say that they can’t set assignments. We just have reports from some users that they can’t see them after clicking on the indicator in the top right.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...